Gelekte Moto X video laat nieuwe functies zien

Redactie
15 juli 2013, 8:19
2 min leestijd
Gelekte Moto X video laat nieuwe functies zien
moto-x-video

Een gelekte Moto X video laat nieuwe functies van de aankomende smartphone van Motorola en Google zien. Nadat eerder al de Moto X achterkant en andere Moto X details zijn uitgelekt, is het toestel in volle glorie te bekijken. De gelekte video is afkomstig van de Canadese telecomprovider Rogers Wireless en verraadt een aantal aankomende en zeer unieke features van de Moto X.

Zo is de smartphone voorzien van een zogeheten ‘open mic’ waardoor de smartphone altijd naar je luistert. Dit betekent dat je op elk gewenst moment van de dag een vraag aan de Moto X kunt stellen of de smartphone een commando kan geven. Daarnaast geeft het nieuwe ‘active updates’ de notificatie op je scherm weer. Zo kun je zelf bepalen of een WhatsApp-bericht genoeg is om je telefoon op te pakken en in te schakelen. Eenzelfde functie hebben enkele smartphones al via de led-verlichting. De Nexus-lijn is hiermee één van de voorlopers geweest.

Lees verder na de advertentie.

Moto X video laat camera zien

Eén van de geruchten is dat de Moto X camera van de nieuwe Clear Pixel-technologie gebruikmaakt. Maar dat de camera nog veel meer kan, wordt uit de gelekte Moto X video duidelijk. Zo wordt de camera-app gestart door twee keer met je pols te draaien, kun je door op het scherm te tappen direct een foto maken (je hoeft hiermee niet meer eerst scherp te stellen en hierna te een foto met de knop te maken) en door lang op het scherm te drukken maakt de Moto X snel een reeks aan foto’s.

Moto X video verraadt mogelijke releasedatum

Rogers meldt dat de Moto X vanaf augustus in het zwart en wit verkrijgbaar is. Ook is te zien dat de navigatie-knoppen semi-transparant zijn en dat de batterij hoogstwaarschijnlijk niet verwijderbaar is. Eén van de laatste eigenschappen die je kunt spotten is dat de Moto X op een vrijwel niet aangepaste versie van stock Android draait.

AndroidPlanet noemde eerder 4 redenen waarom de Moto X gaat slagen.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=B8Aydvu3MFY
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto X 2013
Motorola Moto X 2013

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu