‘Gelekte Moto X4-foto’s tonen toestel en accessoires’

Erwin Vogelaar
10 augustus 2017, 20:26
2 min leestijd
‘Gelekte Moto X4-foto’s tonen toestel en accessoires’

Nieuwe gelekte Moto X4-foto’s laten de smartphone van werkelijk alle kanten zien. Ook krijgen we een blik op de accessoires in het doosje.

Lees verder na de advertentie.

Gelekte Moto X4-foto’s

Motorola kondigt eind deze maand waarschijnlijk de Moto X4 aan. Dit is een nieuwe midranger met een dubbele camera aan de achterkant. Eerder lekte er al een render van dit toestel uit. Nieuwe gelekte foto’s bevestigen niet enkel die render, maar tonen ook veel meer kanten van de smartphone. Als bonus zijn er zelfs foto’s van de accessoires die waarschijnlijk in de verpakking worden gestopt.

Aan de voorkant lijkt het toestel op de overige smartphones die Motorola maakt, met onder andere een vingerafdrukscanner onder het scherm. Wel buigt het toestel iets aan de randen. Aan de achterkant is de dubbele camera te zien, vlak boven het Motorola-logo.

moto x4-foto's

Eerdere gelekte geruchten gaven al meer weg over de specificaties van het toestel. Zo moet de smartphone een 5,2 inch-scherm krijgen met een full-hd-resolutie. Onder het scherm zit een Snapdragon 630-chip met acht cores geklokt op 2,2GHz om het toestel aan te sturen. Qua geheugen heeft de smartphone 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Verder moet de Moto X4 een IP68-certificatie hebben, waardoor het toestel een half uur onder water gebruikt kan worden.

Met deze specs zit de Moto X4 uiteraard niet aan de top van de markt, maar dat gaan we waarschijnlijk ook in de prijs terugzien. Hieronder zie je ook nog hoe oordopjes eruit zien als je de Moto X4 koopt. De smartphone heeft namelijk gewoon een standaard koptelefoonaansluiting. Meer afbeeldingen vind je op de website van Tudocelular.

moto x4-foto's

Motorola heeft volgens de bron uitnodigingen verstuurd voor een evenement op 24 augustus in Sao Paulo. Hier wordt de Moto X4 mogelijk officieel onthuld. Het is vervolgens de vraag of het toestel direct wereldwijd lanceert, of dat Motorola dit per regio doet. Volgens andere geruchten is het toestel in het vierde kwartaal van dit jaar pas te koop.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Bron: Tudocelular
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu