Gelekte Nexus 5 is LG G2-variant, geen nieuwe Nexus

Redactie
10 september 2013, 7:52
1 min leestijd
Gelekte Nexus 5 is LG G2-variant, geen nieuwe Nexus
Gelekte Nexus 5

De gelekte Nexus 5 is een LG G2-variant. Dat blijkt uit nieuwe informatie van het Twitter-account Evleaks. Hij ontdekte dat het versienummer D820 bij een nieuw CDMA-model van het vlaggenschip van LG hoort.

Eerder ging het gerucht dat een mogelijke Google Nexus 5 in het FCC-register gevonden zou zijn. Het toestel zou een 5 inch-scherm krijgen, een Snapdragon 800, een accu van 2300 mAh, 4g-ondersteuning en ondersteuning voor draadloos opladen. Het apparaat kreeg de naam LG D820. Ook zou de nieuwe Nexus in een Android KitKat video te zien zijn. Ook dit nieuws is nooit bevestigd.

Lees verder na de advertentie.

We weten dus op dit moment dat helemaal niets zeker is. Eerdere geruchten spraken van een release door Motorola, maar de laatste weken zijn de lekken vrijwel allemaal van LG afkomstig. Het is daarnaast vreemd dat er nog niets concreet over de Nexus 5 is uitgelekt. Het toestel wordt naar verwachting aan het einde van dit jaar uitgebracht, met een mogelijke release ergens in oktober.

Nexus 5 blijft mysterie

Bij de Nexus 4 lekte het toestel al maanden van tevoren uit. Het is daarom knap dat er tot nu toe nog geen specifieke informatie is uitgelekt. Helaas voor de Nexus-fans: het mysterie rondom de nieuwe Nexus 5 wordt hierdoor niet opgelost. Alle mogelijkheden zijn nog open, want sommigen zijn van mening dat HTC juist de nieuwe Nexus fabriceert.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G2
LG G2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu