Android Planet wenst je een gelukkig 2016!

Redactie
1 januari 2016, 11:00
2 min leestijd
Android Planet wenst je een gelukkig 2016!

Het team van Android Planet wenst al zijn lezers een gelukkig en gezond 2016! Ook in het nieuwe jaar hopen wij jullie te mogen berichten over toffe nieuwe toestellen, leuke gadgets en verslavende apps.

Hopelijk heb je gisteravond genoten van de oliebollen, champagne en vuurwerk en heb je vandaag een heerlijke nieuwjaarsdag voor de boeg. Wellicht slaap je lekker uit, ga je nog een nieuwjaarsborreltje doen of heb je gezellig afgesproken met vrienden en familie!

Dit was 2015

2015 bracht een hoop wonderlijk Android-nieuws met zich mee in de vorm van maar liefst 2000 artikelen. Zo was daar de terugkeer van de Android-smartphone met fysiek toetsenbord in de vorm van de BlackBerry Priv, lanceerde Google Android 6.0 Marshmallow  en maakte virtual reality forse stappen. Denk alleen maar aan Google Cardboard die  gebruikt werd om het leven van een baby te redden. Benieuwd wat er allemaal het afgelopen jaar gebeurde, check dan ons  overzicht van Android  in  2015.

android in 2015

Er verschenen in 2015 ook een groot aantal smartphones, tablets, smartwatches en gadgets.  De toppers van het afgelopen jaar vind je hieronder op een rij.

Wat gaat 2016 ons brengen? Binnenkort blikken we vooruit naar het volgende jaar en alle ontwikkelingen die naar verwachting het nieuws in de tech-wereld gaan beheersen. Wat te denken van bijvoorbeeld de nieuwe  Google Glass, de vlaggenschepen van Samsung en LG en Googles modulaire Project Ara? Voor nu wensen we je in ieder geval een sprankelend 2016 en we hopen  je ook dit jaar regelmatig terug te zien op Android Planet!

Gijs, Roel, Heini, Peter, Anne, Rutger, Wouter en Erwin

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu