De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Android Planet wenst je een gelukkig nieuwjaar 2019!

Redactie
1 januari 2019, 10:00
2 min leestijd
Android Planet wenst je een gelukkig nieuwjaar 2019!

Android Planet wenst al zijn lezers een gelukkig nieuwjaar! We blikken nog één keer terug op de mooiste momenten van de voorbije maanden en vooruit op wat we allemaal van 2019 kunnen verwachten.

Gelukkig nieuwjaar 2019!

De kurken zijn uitgeknald, het vuurwerk afgestoken en de champagnekater hopelijk niet al te zwaar. Na een knallende nieuwjaarsnacht wensen we jullie een sprankelend 2019. Het belooft een mooi jaar te worden. Huawei trapt de boel af en komt deze week al met de eerste nieuwe smartphone, de P Smart (2019). Verder kunnen we dit jaar nog rekenen op bekende opvolgers als de Samsung Galaxy S10, maar ook opvallende nieuwe technologieën als 5G, opvouwbare schermen en meer.

De afgelopen week hebben we op Android Planet al teruggeblikt op onze favoriete smartphones en het belangrijkste nieuws van 2018. Hieronder zetten we onze terugblikken voor je op een rijtje, mocht je ze gemist hebben. Morgen blikken we daarnaast nog uitgebreid vooruit op het aankomende jaar.

De vijf beste Android-smartphones van 2018

We zeiden het vorig jaar ook al, maar 2018 was wederom een recordjaar voor Android Planet. Met bijna achttien miljoen lezers hebben we ons beste jaar ooit achter de rug. Daar zijn we jullie, de lezers, natuurlijk ontzettend dankbaar voor. We zijn ontzettend trots op wat we dit jaar allemaal gedaan hebben. We schreven zo’n vijftig reviews van alle populaire smartphones, probeerden honderden apps uit en hadden regelmatig groot nieuws met onder andere de eerste opnames van de Nederlandse Google Assistent.

Maar ook in 2019 beloven we niet stil te zitten. Niet alleen met het laatste nieuws, de meest uitgebreide reviews en de diepgaande achtergrondartikelen die je van ons gewend bent, maar ook met meer video’s en veel interactie met jullie, de lezers. We hebben flinke plannen, dus houd ons ook komend jaar in de gaten. Meld je nu aan voor de Android Planet nieuwsbrief, dan hoef je niets te missen!

En heb je opmerkingen, feedback of tips? Je bent altijd welkom om het door te sturen via het contactformulier.

We willen onze lezers nogmaals bedanken voor een geweldig 2018. Samen met jullie hopen we 2019 een minstens zo mooi jaar te maken!

Peter, Thomas, Wouter, Lars, Florence, Paul, Erwin, Rens, Michel, Sten, Roel, Liesbeth, Caro, Roger, Jeroen, Max, Michiel en Danielle. 

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu