De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Android Planet wenst je een gelukkig nieuwjaar

Redactie
1 januari 2015, 10:00
1 min leestijd
Android Planet wenst je een gelukkig nieuwjaar

Android Planet wenst al zijn lezers een gelukkig nieuwjaar. Dat 2015 ons nog veel tof Android-nieuws mag gaan brengen.

Gelukkig nieuwjaar!

android-party2-231x300

Heb je de champagneroes al eruit geslapen? Fijn! Welkom in 2015, het jaar waarin Android-smartphones een stuk goedkoper gaan worden omdat krachtige hardware steeds een zachter prijsje krijgt. En het jaar dat modulaire smartphones eindelijk de markt gaan betreden. We kunnen niet wachten op het eerste model van Googles Project Ara.

Ook hopen dat we dat 2015 ons smartphones gaat brengen die we een dag intensief kunnen gebruiken, zonder dat we het toestel alweer om 19.00 aan de lader moeten koppelen. Dat het overgrote deel van de Android-apparaten spoedig naar Android Lollipop wordt geüpdatet. En dat Google grootse plannen heeft om Android opnieuw weer beter te maken.

Android Planet: dit staat op de planning voor 2015

Android Planet is sinds mei 2013 eigendom van de Nijmeegse uitgever BigSpark. Sinds dat moment hebben we de focus gelegd op de actualiteit en kwaliteit van de berichtgeving, met als resultaat een groei in bereik van ruim 600 procent.

android planet vernieuwd

Elke maand voorzien we bijna 1 miljoen bezoekers van het laatste nieuws, handige tips, interessante achtergrondartikelen en informatieve reviews. Die lijn willen in 2015 doortrekken, waarbij we ons meer gaan focussen op achtergrondartikelen, duiding van nieuws en het helpen van Android-gebruikers met hun device-keuze en gebruik. Ook staan er toffe nieuwe ontwikkelingen voor de Android Planet-community op de kalender, waar je binnenkort meer over hoort!

Daarnaast zijn we nog steeds bezig met het optimaliseren van onze nieuwe responsive website. Heb je nog opmerkingen of feedback? Je kunt het ons sturen via het contactformulier.

En nog bedankt voor een geweldig 2014

We hopen dat 2015 weer net zo gaaf gaat worden, en dat jij daar weer onderdeel van wilt zijn.

Peter, Roel, Gijs, Daniël, Rutger en Wouter

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu