Placeholder
Redactie

Een nieuwe applicatie maakt het mogelijk om heel makkelijk woorden en zinnen te vertalen in de browser op je Android-telefoon. Met één simpele klik op een tekst krijg je een pop-up te zien met de vertaling. Ook is het mogelijk om te horen hoe de tekst wordt uitgesproken. De applicatie Tap-Translate, ontwikkeld door ontwikkelaar Ronen Drihem, ondersteunt 56 talen, waaronder Nederlands en Engels. De applicatie is te vinden in de Android Market voor iets meer dan een euro.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Hoe het werkt? Klik op de applicatie en kies een taal. Vervolgens kun je de webbrowser starten. Om de app te gebruiken moet je Tap-Translate toevoegen als bladwijzer. Klik op deze bladwijzer om Tap-Translate te activeren. Vervolgens kun je met een klik de vertaling zien van een tekst.

Het filmpje onder dit bericht demonstreert hoe de app werkt. Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.