Gerenderde foto van de HTC Pyramid gelekt

Redactie
17 maart 2011, 8:42
1 min leestijd
htc pyramid render

Herinneren jullie nog de HTC Desire 2? Of wellicht zegt de codenaam HTC Pyramid je iets? Er gaan veel geruchten rond over dit toestel, maar er is nog niets daadwerkelijk bevestigd. Toch is er nu een mooie gerenderde afbeelding van de Pyramid uitgelekt, waardoor de telefoon binnenkort misschien wel in de winkel ligt.

De HTC Desire 2 of de HTC Pyramid wordt dus de opvolger van de succesvolle HTC Desire. Wat te verwachten? Het zijn natuurlijk nog geruchten, maar deze geruchten zijn samen met de gerenderde afbeelding uitgelekt. Opvallend: de Pyramid draait op Android 3.0. Dit is toch iets wat je niet verwacht op een telefoon, aangezien Honeycomb speciaal voor tablets is. De telefoon zou ook de eerste telefoon van HTC zijn met een krachtige 1,2 GHz Snapdragon multikernprocessor. Uit het gelekte bericht kwam ook naar voren dat dit toestel een SuperLCD-scherm van 4,3″ heeft met een resolutie van 960 bij 540 pixels. Verder heeft de telefoon twee camera’s: een frontcamera met een resolutie van 1,3 megapixels en een camera met een resolutie van acht megapixels.

Lees verder na de advertentie.

Qua design lijkt het toestel – door de brede speaker en de software-knoppen – erg veel op de HTC Desire HD, maar dan ronder. Persoonlijk vind ik dat de smartphone een modern en elegante uitstraling heeft. Maar het is nog even wachten op het bericht van HTC om te horen of dit het echte model wordt. We hebben eerder al mogelijke ontwerpen gezien. Linksboven zien jullie het gerenderde mogelijke ontwerp van de HTC Desire 2/Pyramid.

Bron: Androidandme

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu