Gerucht: Android 3.1 vertraagd, nieuwe Galaxy Tabs ook

galaxy tabEldar Murtazin is een bekende Russische blogger die vaak over insider-informatie beschikt. Hij denkt te weten, dat Android 3.1 vertraagd is. In de meeste landen zullen we moeten wachten tot augustus. Dat betekent ook, dat de Europese modellen van de Galaxy Tab 8.9 en 10.1 niet eerder geleverd kunnen worden. Volgens Eldar zullen er geen tablets worden verkocht, voordat het probleem is opgelost. De Russische blogger maakte het gerucht wereldkundig via Twitter.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Galaxy Tabs zouden oorspronkelijk binnen enkele weken al op de markt verschijnen, zowel in Europa als in de VS. Nu lijkt het erop dat het eerder “enkele maanden” gaat worden. Ondertussen zullen klanten naar de winkel gaan om een HTC Flyer, Motorola Xoom of Asus Transformer te kopen, zonder zich druk te maken over Android 3.0.

Via: Unwired View

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.