Placeholder
Redactie

Er gaan geruchten rond dat BlackBerry Messenger binnenkort naar Android komt. Deze service is op dit moment alleen beschikbaar op BlackBerry-telefoons. BlackBerry-gebruikers kunnen met Messenger onderling berichten uitwisselen, bijvoorbeeld door te pingen. De speciale versie voor Android en iOS wordt waarschijnlijk een uitgeklede versie van de Blackberry-applicatie. Zo kunnen gebruikers wel tekstberichten sturen, maar is het niet mogelijk om multimedia te delen of de locatie door te spelen. BlackBerry Messenger wordt waarschijnlijk gratis, maar ondertussen onderzoekt RIM of het mogelijk is om op één of andere manier geld te verdienen. Wellicht betalen gebruikers een jaarlijks tarief, net zoals bij WhatsApp.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het is nog onbekend wanneer de service beschikbaar is, maar bronnen van de website BGR onthullen dat de applicatie mogelijk nog dit jaar in de Android Market ligt.

De laatste tijd duiken er meer interessante berichten op over BlackBerry. Zo is het mogelijk dat BlackBerry-toestellen in de toekomst Android-applicaties gaan draaien. Als Reasearch In Motion – het moederbedrijf van BlackBerry – dit goedkeurt, dan is het straks mogelijk om 130.000 applicaties van Google op de geruchtmakende tablet van Research in Motion te spelen.

Bron: BGR

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.