Gerucht: ‘De Google-telefoon komt er, zeker weten’

android google voiceGeruchten over de Google-telefoon zij er al een behoorlijke tijd zonder dat de tipgevers échte bewijzen kunnen tonen. Volgens nieuwe geruchten worden er op Google’s hoofdkwartier in Mountain View de komende weken grote aantallen prototypes afgeleverd. De telefoon zou draaien op Flan, de volgende grote update na Android 2.0 (Eclair). De informatie is afkomstig van een bron van Gizmodo, die over het toestel verder nog kan zeggen dat er een groot LCD-scherm in zit.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Ook zegt de bron, dat wat we tot nu toe van Android hebben gezien, niet “de ware release” van het mobiele besturingssysteem is. Google heeft nog veel meer in petto.

Volgens eerdere geruchten zou de Google-telefoon begin 2010 op de markt komen en waarschijnlijk worden geassembleerd door een Koreaans bedrijf. Tot nu toe heeft Google altijd ontkend dat ze een eigen telefoon uitbrengen. Het zou bovendien een bron van conflicten met toestelmakers kunnen zijn.

Via: Gizmodo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.