Gerucht: Dell Mini 3i Android-smartphone ook buiten China te koop

dell mini 3iDell gaat de Mini 3i smartphone in ieder geval in China op de markt brengen. Daarmee leek het toestel voor de rest van de wereld niet zo interessant. Maar daar komt misschien verandering in, want er zijn geruchten dat Dell’s eerste Android-telefoon ook de overstap naar de VS maakt. Het gaat om een aangepaste versie van de Dell Mini 3i en dat was te verwachten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


In China moeten toestellen aan lokale telecomprotocollen voldoen. De Chinese versie van de Dell Mini 3i zou in westerse landen geen succes zijn. Er zit geen 3G en geen Wi-Fi in. De camera wordt verbeterd (van 3 naar 5 megapixel), het toestel wordt platter dan de iPhone maar voelt wat plastic-achtig aan “zoals de Palm Pre”. Verder zou Dell volgens de tipgever bezig zijn om zaken in Android te wijzigen, waardoor sommige applicaties niet meer compatibel zijn.

Het gerucht over een mogelijke Amerikaanse lancering maakt de kans dat de Dell ook in de rest van de wereld beschikbaar komt, weer iets groter.

Via: Crunchgear

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.