Gerucht: Honeycomb arriveert in februari als Android 2.4

Redactie
16 december 2010, 13:04
1 min leestijd
Gerucht: Honeycomb arriveert in februari als Android 2.4
honeycomb

Er gaan geruchten rond op internet dat Honeycomb in februari wordt getoond aan het publiek. Honeycomb gaat volgens een betrouwbare bron van de website Android & Me door het leven als Android 2.4 en duikt op tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. De bron werkt als ‘third party’-ontwikkelaar mee aan diverse versies van Android en onthult niet voor welk bedrijf hij werkt.

Toch komt het gerucht niet uit de lucht vallen. Het is al langer bekend dat Honeycomb waarschijnlijk in de eerste helft van 2011 verschijnt en daarnaast is het Mobile World Congress een prachtige gelegenheid voor Motorola en andere fabrikanten om hun Honeycomb-tablets aan het publiek te laten zien.

Lees verder na de advertentie.

Tijdens het Mobile World Congress komen opvallend veel Android-mensen een presentatie houden, zoals Eric Schmidt (Google), Peter Chou (HTC) en Dr. Paul Jacobs (Qualcomm).

Andere bronnen beweren dat er iets spannends gaat gebeuren tijdens de volgende Google I/O in mei 2011. Als Google Honeycomb (2.4) in februari uitbrengt, dan volgt Android 3.0 wellicht op 10 mei 2011. Overigens weten we helemaal niets over de volgende Android-versies – die waarschijnlijk Ice Cream en Jelly Bean gaan heten – dus dat gaat nog spannend worden.

Bron: Android & Me

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu