Gerucht: HTC gaat op 24 juni HTC Hero en HTC Lancaster lanceren

Redactie
4 juni 2009, 15:41
1 min leestijd
Gerucht: HTC gaat op 24 juni HTC Hero en HTC Lancaster lanceren
HTC Lancaster

HTC heeft voor 24 juni een bijeenkomst georganiseerd. Gisteren werd er al druk gespeculeerd waar die bijeenkomst voor bedoeld was: de meeste Windows Mobile-toestellen zijn voor de komende periode al bekend. Hoewel er nog niets officieel bekend is, kunnen wel alvast wel verklappen dat we er in Londen bij zullen zijn om live verslag te doen.

Als je de geruchtensites volgt, blijkt dat de meeste mensen verwachten dat het om de HTC Hero zal gaan, in twee varianten. Het model met toetsenbord zal de HTC Lancaster (of HTC Memphis) gaan heten en zes maanden exclusief bij AT&T in de VS verkrijgbaar zijn.

De lanceerdatum is in het derde kwartaal van 2009. Het toestel heeft een 3 megapixel camera, Bluetooth 2.0 en een microSD-geheugenslot.

Lees verder na de advertentie.

Het andere model is de ‘gewone’ HTC Hero zonder toetsenbord. Beide toestellen draaien op Android, maar zijn voorzien van een bijzondere TouchFLO 3D-gebruikersinterface, die HTC ook op de Windows Mobile-toestellen meelevert. De Android-variant van TouchFLO wordt ook wel Rosie genoemd.

HTC Uitnodiging

Hieronder de uitnodiging voor het evenement op 24 juni in Londen:

Via: Digitimes.com en Engadget

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Android
Merk: HTC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's