Gerucht: HTC gaat tijdens de CES een Android-tablet onthullen
Wouter Nijsen

De CES is de grootste beurs op het gebied van consumentenelektronica ter wereld. Dit jaar vindt de CES plaats van 7 tot 10 Januari in Las Vegas. Zo’n grote beurs is natuurlijk een prachtige aanleiding voor nieuwe geruchten en speculaties. Eén van die geruchten is dat HTC tijdens de CES een Android-tablet gaat presenteren aan een select gezelschap van genodigden.  Het tablet zou op een aangepaste versie van het Android OS draaien en nieuwe software van Adobe aan boord hebben (Flash?!) De rekenkracht komt voor rekening van een Qualcomm-processor.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Volgens de geruchten heeft HTC de laaste 18 maanden in nauwe samenwerking met Google aan dit tablet gewerkt.

Deze samenwerking heeft twee producten opgeleverd, namelijk het HTC Android-tablet en een versie die draait op Google’s nieuwe Chrome OS. Gelukkig zijn is Planet Android op de CES aanwezig, zodat we volgende week snel weten of het HTC-tabletverhaal een gerucht of werkelijkheid is.

Via: AndroidAuthority

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.