htc_TABLETHet gerucht gaat, dat HTC in 2011 met een tablet op de markt komt. Dit was al eerder bekend, maar het was nog onduidelijk wanneer het tablet zou uitkomen. Deze informatie komt van Taiwanese fabriekmedewerkers die onderdelen voor HTC maken.

Deze Taiwanese productiemedewerkers geloven dat HTC plannen heeft om een tablet-pc, uitgerust met Android 3.0, in het eerste kwartaal van 2011 uit te brengen. Over de hardware-specificaties van het tablet, zoals bijvoorbeeld de schermgrootte, is nog niets bekend.

De Australische Sales en Marketing directeur van HTC, Anthony Petts, wuifde in januari de plannen van een tablet weg. HTC wilde zich vooral concentreren op de smartphones. De CEO van Google, Eric Schmidt, constateerde echter in april dat Google bezig is met het testen van een tablet.

De iPad heeft al enkele rivalen, maar daar kan er nog eentje bijkomen als HTC een eigen tablet uitbrengt.

Wij van Android Planet vroegen aan Mark Moons van HTC of er een tabletcomputer zit aan te komen. “Wij van HTC zijn altijd bezig met nieuwe, innoverende producten. Maar ons beleid is niet om andere producten te kopiëren. Kortom, een toekomstig tablet moet echt iets toevoegen. Daar zijn we nu mee bezig.”

Via:Techtree

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.