Gerucht: HTC werkt aan Android-apparaat met twee schermen
Wouter Nijsen

Volgens de laatste geruchten werkt HTC aan een Android-apparaat met twee schermen. Onduidelijk is of het hier om een Android-telefoon, tablet of multimedia-console gaat. Het zijn geruchten en het bewijs is voorlopig nog flinterdun. Een vriend van één van de auteurs van AndroidGuys heeft bij HTC gewerkt en via LinkedIn heeft hij nog contact met ex-collega’s. Een ex-collega van HTC meldde via dit netwerk dat hij werkte aan “dual-screen software architecture for Android”.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Wellicht heeft het niets te betekenen en is het gewoon een intern proefballonnetje, of komt HTC straks met een soortgelijke reader als de Nook op de proppen. De Nexus One begon immers ook als gerucht omhuld met veel speculaties. Dus kom op HTC, verras ons eens met een spectaculaire toepassing van Android en twee schermen!

Via: AndroidGuys
De gebruikte afbeelding is alleen ter illustratie

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.