Gerucht: Huawei gaat tijdens MWC nieuwe Android toestellen presenteren

Huawei en Google Android zijn al langere tijd geen vreemden meer voor elkaar. Huawei heeft op dit moment twee toestellen in het assortiment die op ons favoriete besturingssysteem draaien: het betreft hier de Huawei U8820 en de T-Mobile Pulse. In feite is de Pulse een U8220, voorzien van T-Mobile branding. Het vermoeden is dat Android in tegenstelling tot de vorige editie van het MWC nu zeer veel aandacht gaat krijgen en Huawei kan dan natuurlijk niet met een aankondiging ontbreken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Wat Huawei precies meeneent naar het MWC in Barcelona is niet bekend. Zelf spreken ze van een aantal op Android gebaseerde apparaten. Dit zouden zowel smartphones als zogenaamde ‘home-use internet devices’ zijn. Onbekend is wat hiermee bedoeld wordt, maar de verwachting is dat ook Huawei met een tabletachtig produkt naar buiten komt nu Apple de iPad aangekondigd heeft. Iets om naar uit de kijken dus? Afwachten, tot nu toe heeft Huawei meerdere keren Android-toestellen aangekondigd vlak voor de start van een beurs, maar in de praktijk niet veel nieuws laten zien.

Via: SFGate

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.