Gerucht: Huawei maakt Android-toestellen voor T-Mobile

Huawei Android telefoonDe schaamteloze iPhone-kloon van Huawei op Mobile World Congress heeft blijkbaar nogal wat indruk gemaakt op T-Mobile. De Chinese fabrikant liet in een vitrinekast een apparaat zien, dat verdacht veel op de iPhone leek. Onder het mom “we moeten nog een designer inhuren” werd al snel duidelijk dat het niet om een werkend apparaat ging en dat de behuizing nog lang niet definitief is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


T-Mobile ziet echter wel mogelijkheden met Huawei: het bedrijf beweert een contract te hebben getekend met T-Mobile en denkt al in het derde kwartaal van 2009 de toestellen te kunnen leveren. Het zou gaan om meerdere toestellen voor T-Mobile. Later is Huawei van plan om ook smartphones onder eigen naam uit te brengen. Nog niet duidelijk is voor welke regio’s het contract is gesloten: Europa, de VS, wereldwijd?

Meer info: Digitimes

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.