Gerucht: LG Optimus Pad komt begin 2011 met Honeycomb
Redactie

optimus-padLG lanceert waarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2011 de LG Optimus Pad. Deze tabletcomputer draait op Honeycomb (Android 2.5/3.0), heeft een scherm met een grootte van 8,9 inch en krijgt een Tegra 2-chip. Deze Tegra 2-processor heeft een kloksneheid van 1 GHz en verwerkt 1080p-beelden zonder te haperen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De details zijn uitgelekt door Ken Hong van LG. Hij is één van de PR-mannen van het Koreaanse bedrijf. Hong plaatste een tweet op zijn Twitter-kanaal, maar die werd kort na plaatsing verwijderd. Engadget, die de tweet gebruikte om een bericht aan de LG Optimus Pad te wijden, kreeg van LG te horen dat er voorlopig nog niets bekend is over de LG Optimus Pad.

Waarschijnlijk praatte Ken Hong zijn mond voorbij en verwijderde hij zijn sporen door de tweet te wissen.

Concurrentie

Wanneer de LG haar eigen Android-tabletcomputer uitbrengt, dan moet het bedrijf opboksen tegen andere giganten. Begin 2011 liggen er namelijk meer Android-tablets in de winkel, zoals de Samsung Galaxy Tab (die afgelopen weekend uitkwam), de Notion Ink Adam en wellicht een Android-tablet van HTC.

Bron: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.