De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Gerucht: Motorola’s MOTOPAD de eerste tabletcomputer met Android 3.0?

Redactie
15 november 2010, 20:05
1 min leestijd
Gerucht: Motorola’s MOTOPAD de eerste tabletcomputer met Android 3.0?
honeycomb
mobireview

MOTOPAD, de eerste Android-tablet van Motorola met een scherm van zeven inch, wordt binnenkort door Google gebruikt om Android 3.0 te presenteren. Dit onthult de website Mobile Review via Twitter en Facebook. Android 3.0 – Honeycomb – is een versie van het mobiele besturingssysteem van Google dat zich speciaal richt op tabletcomputers. De huidige versie van Android (2.2) wordt al wel geïnstalleerd op tabletcomputers, maar is nog niet geperfectioneerd voor het gebruik op apparaten met grote beeldschermen.

Hopelijk laten Motorola en Google binnenkort de tabletcomputer zien. Wij zijn natuurlijk zeer benieuwd naar de werking van Honeycomb, de eerste grote nieuwe Android-versie. Eerst is Gingerbread aan de beurt, maar dit lijkt een kleine update te worden. Gingerbread (2.3) introduceert waarschijnlijk twee nieuwe grote functies: videobellen en VoIP-bellen. De notificatiebalk is aangepast, er zijn nieuwe iconen, nieuwe scrolleffecten en meer groene accenten.

Lees verder na de advertentie.

Naar verwachting introduceert Google één deze dagen de nieuwe versie van Android. Onthult het bedrijf Gingerbread vandaag tijdens de officiële start van de Web 2.0 Summit in San Francisco? Ja, het is mogelijk! Hou Android Planet in de gaten voor het laatste nieuws over Android 2.3.

Via: Androidguys

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu