Gerucht: Samsung Omnia wordt productlijn met meerdere Android-toestellen

omnia androidHet is niet meer dan een gerucht: volgens de website msmobiles gaat Samsung de huidige Omnia-telefoon uitbreiden tot een complete productlijn met meerdere toestellen, waaronder Android-modellen. Dat Samsung bezig is met een Android-toestel hoeft niemand te verbazen: het was één van de oprichters van de Open Handset Alliance. Volgens een ‘betrouwbare bron’ van msmobiles zal de Omnia HD worden uitgebracht als Symbian-toestel, maar het zal niet beperkt blijven tot één mobiel besturingssysteem. Onder de productnaam Samsung Omnia zijn straks ook Android-toestellen te koop.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Blijkbaar waren er ook Windows Mobile-versies van de Omnia HD gepland, maar dat gaat niet door omdat Microsoft te laat is met nieuwe versies van Windows Mobile en de Koreanen niet tevreden zijn met het besturingssysteem. Koreanen zijn echter te beleefd om dat toe te geven, beweert msmobiles, een website die een eigenzinnige manier van verslaggeving erop nahoudt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.