Gerucht: Sony Ericsson werkt aan Cybershot Android-telefoon

Wouter Nijsen
12 mei 2011, 9:26
1 min leestijd
Gerucht: Sony Ericsson werkt aan Cybershot Android-telefoon
Sony-Ericsson-C905-Cybershot-Phone

Het is duidelijk dat Sony Ericsson vol inzet op Android-telefoons, getuige de release van verschillende nieuwe modellen zoals de Xperia Play, de Xperia mini serie en de Xperia Arc. Maar er is nu een foto opgedoken waaruit valt af te leiden dat Sony Ericsson een oude typenaam weer van stal haalt en gaat gebruiken voor een nieuwe serie Android-telefoons.

In de wereld van de ‘gewone’ GSM-telefoon (wie kent ze nog?), was de typering Cybershot een begrip. Sony Ericsson gebruikte deze naam voor mobiele telefoons die waren voorzien van een beter dan gemiddelde camera en aangepaste camerasoftware. De Cybershot-serie heeft van heel wat GSM-bezitters amateurfotografen gemaakt. Na de Xperia Play, voor de combinatie van Android en gaming, lijkt het er op dat Sony Ericsson dus werkt aan een Android-telefoon voor gebruikers die graag foto’s maken. De uitgelekte foto is, zoals bijna gebruikelijk, lekker wazig en er is niet veel detail op te herkennen. Als je goed kijkt kun je de bekende Android-knoppen herkennen en het Cybershot-logo. Over de specificaties is nog niets bekend maar daar komt na volgende ‘lek’ vast snel verandering in.

Lees verder na de advertentie.

Sony Ericsson_Cybershot_Android

Is het een goede zaak om Android-telefoons voor verschillende doelgroepen te ontwikkelen om zo de hele markt af te dekken? Of willen we eigenlijk gewoon ook 1 toestel dat uitblinkt in alles zodat je lekker kunt gamen, filmen, foto’s maken en ook nog eens zakelijk goed tot zijn recht komt?

Via ondermeer GSM Arena en XperiaBlog

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu