Placeholder

Er gaat een gerucht rond dat Sony werkt aan een tablet met twee schermen. De S2 krijgt twee 5,5 inch schermen, een Tegra-2 processor en twee camera’s. Het apparaat opent een applicatie op twee schermen. Stel, je opent Maps, dan krijg je op het ene scherm een uitgezoomde kaart te zien en op het andere scherm de ingezoomde kaart. Nog een voorbeeld: open Gmail en je ziet op het ene scherm een overzicht van alle mails en op het andere scherm kun je een mail vervolgens lezen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Naar verwachting ligt de S2 voor het einde van dit jaar in de winkels in de Verenigde Staten, Europa en Japan. De prijs: circa 799 dollar (~ 600 euro). De kans is groot dat de prijs nog flink oploopt.

Volgens de anonieme bron van Engadget is niet iedereen bij Sony enthousiast over het ontwerp. Zo is er nog teveel ruimte tussen de twee schermen, beweert een bron.

Het gerucht over de S2 komt enkele dagen na het lekken van informatie over de S1. De Sony S1 is een tablet met een scherm van 9,4 inch. De tabletcomputer met de codenaam `S1“² biedt PlayStation-ondersteuning en daarnaast is het mogelijk om je Bravia-apparaten op afstand te besturen. De tabletcomputer is vanaf september beschikbaar voor een prijs van circa 599 dollar.

Bron: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.