Gerucht: Sony werkt aan een Android Walkman

sony walkman x01Volgens de website Impress Watch is Sony bezig met een Android PMP en mogelijk ook een navigatiesysteem dat op Android draait. Sony’s interesse om Android op diverse apparaten te gebruiken (niet alleen telefoons) schijnt een “open geheim” te zijn. Android is aantrekkelijk voor dit soort toestellen: het is gratis, geschikt voor touchscreens en heeft een goede webbrowser meegeleverd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Bovendien is er een app store aan gekoppeld, hoewel Sony wellicht liever zelf de distributie van applicaties in de hand houdt. Sony’s X-Series Walkman doet het prima wat specificaties betreft, maar veel fabrikanten realiseren zich dat software langzamerhand belangrijker aan het worden is dan de hardware zelf. Sony slaagt er meestal wel in om goede apparatuur te maken, maar de software die erop draait laat vaak te wensen over.

Bron: Impress Watch via Gizmodo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.