samsung i7500 t-mobileT-Mobile heeft aangegeven dat ze in Nederland nog meer Android-toestellen gaan uitbrengen. Maar welke? Een item bij de Nederlandse webshop One Mobility wekt de indruk dat T-Mobile de Samsung I7500 gaat verkopen. Nu komt het wel vaker voor dat webshops nieuwe toestellen alvast op de site vermelden, maar meestal zonder prijs en naam van de vermoedelijke operator.

Zo heeft Typhone.nl de Samsung I7500 ook al een tijdje in het lijstje met verwachte GSM’s staan. Dat die informatie niet altijd klopt, blijkt uit het feit dat Typhone.nl in september 2009 pas de HTC Dream in de winkel verwacht, terwijl dat toestel al een paar maanden te koop is.

Het opmerkelijke van One Mobility is dat ze zowel de operator als de prijs van het losse toestel noemen. Nogmaals: het kan gewoon toeval, een foutje of slimme aandachttrekkerij zijn (dat is bij deze dan gelukt).

De Samsung I7500 komt in het derde kwartaal beschikbaar in Nederland. De webshop heeft de prijs voor het losse toestel op 565,95 euro gezet.

Tipgever: Bas

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.