Gerucht: T-Mobile Pulse met Android komt naar Nederland

huawei u8220 androidTweakers.net heeft informatie binnengekregen, waaruit blijkt dat T-Mobile de Huawei U8220 eerst in Nederland, Duitsland, Polen, Tsjechië en het Verenigd Koninkrijk gaat uitbrengen. Het toestel heeft de codenaam ‘Pulse’, wat misschien ook de definitieve productnaam gaat worden. De Pulse wordt het derde toestel van T-Mobile, nadat ze eerder de HTC Dream en de HTC Hero onder eigen naam op de markt brachten. Uit gegevens van de FCC blijken al enkele specificaties van het toestel: GSM/UMTS, HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth en GPS.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De T-Mobile Pulse krijgt een 3,5 inch touchscreen met een resolutie van 320 x 480 pixels en draait op Android 1.5. Het is nog onduidelijk of Huawei de U8220 ook als los toestel zal verkopen, zoals HTC momenteel met de Hero doet.

Via: Tweakers

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.