‘Dit zijn de eerste details van de Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3’

Kaylee Laurens
9 februari 2021, 9:42
2 min leestijd
‘Dit zijn de eerste details van de Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3’

Dankzij een doorgaanse betrouwbare bron zijn we weer een stukje wijzer over de Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Flip 3 van Samsung. Een website claimt namelijk concrete informatie over de twee opvouwbare telefoons te hebben.

Lees verder na de advertentie.

‘Eerste details Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3’

Het eerste stukje concrete informatie van Sammobile omvat de implementatie van de Snapdragon 888-soc van Qualcomm. Hoewel het nog niet officieel is bevestigd, durft de website met zekerheid de toepassing van de chipset te voorspellen. De aanwezigheid van de high-end processor is volgens Sammobile zelfs bijna gegarandeerd gezien het verwachte (hogere) prijssegment van de Galaxy Z-serie

Samsung Galaxy Z Fold 2

De website zegt ook dat de premium Galaxy Z Fold 3 standaard voorzien is van 256GB aan opslagruimte. De Fold 3 is hiermee gelijk aan zijn voorganger, de Samsung Galaxy Z Fold 2. De kleinere Galaxy Z Flip 3 wordt naar verluidt geleverd met 128GB opslag. Daarbij zegt Sammobile dat Samsung ook werkt aan een duurder model met 256GB.

Tot slot verwacht de bron dat Samsung zowel de Galaxy Z Fold 3 als Galaxy Z Flip 3 direct met Android 11 en de aankomende One UI 3.5-software levert. One UI is Samsungs eigen Android-skin. Op dit moment is One UI 3.0 de nieuwste versie van het besturingssysteem.

Samsung Galaxy Z Flip

‘Samsung Galaxy Z Fold 3 krijgt een selfie-camera onder het scherm’

Naast de vermoedelijke specificaties afkomstig van Sammobile, circuleert ook nog het gerucht dat de Zuid-Koreaanse fabrikant de Galaxy Z Fold 3 uitrust met een selfiecamera onder het scherm. ETNews meldt namelijk dat Samsung werkt aan de toepassing van een zogenaamde under-display camera (UDC). Ook wordt al even gesproken in het geruchtencircuit over de komst van een Lite-variant van de Galaxy Z Fold. Dit toestel krijgt minder krachtige hardware, maar heeft daardoor ook een lager prijskaartje.

Aankondigingsdatum Samsung Galaxy Z Fold 3 en Flip 3

De Galaxy Z Flip 3 en Fold 3 worden naar verwachting eind juni of juli aangekondigd, waarna de release snel moet volgen. De lancering van de derde generatie vouwtelefoons is hiermee een maand eerder dan de gebruikelijk.

Meer lezen over Samsung:

Bron: Sammobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Z Flip 3
Samsung Galaxy Z Flip 3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu