Geruchtencircuit: Sony Ericsson Xperia X3 en HTC Click

Redactie
21 juli 2009, 20:44
1 min leestijd
Geruchtencircuit: Sony Ericsson Xperia X3 en HTC Click
sony ericsson xperia x3

Ben je niet tevreden met het huidige aanbod van Android-toestellen, dan loont het de moeite om nog even te wachten met de aanschaf van een courant model. Winkelketen Expansys heeft namelijk de Xperia X3 online gezet. Via een andere site lekte de HTC Click uit, vermoedelijk een betaalbaar Android-toestel.

Expansys heeft de volledige specsheet van de Xperia X3 gepubliceerd, nog voordat Sony Ericsson zelf het toestel heeft aangekondigd. Het apparaat dat eerder codenaam Rachael kreeg heeft de volgende specs:

Lees verder na de advertentie.

  • Quadband GSM/GPRS/EDGE en dualband HSDPA/HSUPA
  • Bluetooth 2.1
  • Wi-Fi 802.11g
  • AGPS
  • 4 inch WVGA-scherm (veel groter dan de huidige toestellen, draait dus niet op Cupcake)
  • 8 megapixel autofocus camera met LED-flitser, beeldstabilisatie, glimlachdetectie en gezichtsdetectie
sony ericsson xperia x3
htc click

De prijs is nog niet bekendgemaakt, maar mocht dat geen probleem zijn, dan kun je alvast wel de Xperia X3 in pre-order bestellen.

Het andere toestel is de HTC Click, ook nog niet aangekondigd. Het zou daarbij gaan om een goedkope Android-telefoon waarvan nog niet is vastgesteld of de foto’s echt zijn. De Franstalige website PointGphone denkt van wel en heeft twee foto’s gepubliceerd waarop het nieuwe toestel te zien is. Hét grote vraagteken daarbij is de grote navigatieknop onder het scherm: is dit een vervanger voor de trackball? En is het een aanraakgevoelige trackpad of gewoon een knop?

Tenslotte zijn er ook nog nieuwe spyshots verschenen van de Motorola Morrison, het blauwe Android-toestel dat waarschijnlijk alleen in de VS uitkomt en gericht is op jongeren. Onderstaande foto’s werd opgemerkt door de websites Phandroid en Minisuit. Ze tonen de Motorola Morrison in twee uitvoeringen: blauwzwart en blauwwit.

Via: The Unwired, PointGphone (Frans) en AndroidFlow.

black white morrison
Categorie: Fabrikanten
Spotlights: Android, HTC, Sony

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's