Gespot: Xperia Play met HDMI-out

Op de website van SE-Xperia zijn foto’s opgedoken van een Xperia Play die gekoppeld is aan een televisie. De teleurstelling was groot toen Sony-Ericsson de Xperia Play aankondigde en deze, van alle nieuwe Xperia-toestellen, geen HDMI-aansluiting had. Of het hier gaat om een nieuwe versie van de Xperia Play is niet duidelijk.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De foto’s zien er betrouwbaar uit, het is dus mogelijk dat dit een vernieuwde versie is van de Xperia Play. Of en wanneer deze versie op de markt komt is onbekend. Als er daadwerkelijk een andere versie van de Play op de markt komt, zullen bezitters van de huidige Xperia Play zich behoorlijk benadeeld voelen.

Een andere mogelijkheid, is dat deze Xperia Play met een micro-USB-naar-HDMI-kabel op het scherm is aangesloten. Of deze verbinding door de huidige software op de Xperia Play ondersteund wordt is niet duidelijk. Het lijkt er dus op dat de telefoons op deze foto’s niet exact hetzelfde zijn als die op dit moment in de winkel te koop zijn.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.