Gestolen HTC Wildfire op Marktplaats aangeboden
Redactie

htc wildfireEerder deze maand raakte HTC bij een inbraak in het Nederlandse kantoor een aantal toestellen kwijt. Eén daarvan was een gloednieuwe HTC Wildfire, die op een wel heel voor de hand liggende plek weer is opgedoken: Marktplaats. De verkoper biedt het toestel aan onder de naam HTC Nexus One Wildfire en het toestel is “SUPER mooi en nieuw”. Voor maar 300 euro kom je in bezit van dit prototype. Dat het een prototype is, blijkt uit het feit dat dit toestel is voorzien van een trackball, terwijl de uiteindelijke uitvoering van de HTC Wildfire een optische trackpad heeft gekregen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De advertentie stond sinds 25 mei op Marktplaats en is inmiddels offline gehaald maar is nog wel op internet te bekijken (zoom in om details te zien). HTC heeft aangifte gedaan van diefstal toen begin deze maand enkele HTC HD2’s werden gestolen, waarbij mogelijk ook nog wat prototypes zijn meegenomen. Vanaf juli kan iedereen de HTC Wildfire kopen: niet voor 300 euro bij Ans uit Heemstede, maar gewoon in de winkel voor 259 euro. Het toestel is voorzien van 528MHz Qualcomm MSM7225-processor, een 5 megapixel camera met autofocus en flitser en een 3,2 inch scherm.

marktplaats htc wildfire

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.