GetJar biedt nu ook Gameloft-apps aan

Redactie
25 januari 2012, 20:36
1 min leestijd
GetJar biedt nu ook Gameloft-apps aan
GetJar biedt nu ook Gameloft-apps aan

GetJar biedt nu ook apps van Gameloft aan. De gratis appwinkel heeft met de ontwikkelaar een deal gesloten om vanaf nu ook Gameloft-games aan te bieden. De eerste game die gratis te krijgen is het racespel Asphalt 6. Deze is momenteel voor 0,79 eurocent in de Android Market te vinden. Gameloft is verder bekend van spellen als 9mm, Modern Combat 3, BackStab HD en UNO. GetJar heeft naar eigen zeggen nu 95 procent van de belangrijkste uitgevers en ontwikkelaars aan boord. De komst van Gameloft geeft aan dat de appwinkel een steeds beter alternatief voor de Android Market begint te worden.

GetJar biedt elke dag honderd apps gratis aan in haar GetJar Gold programma. De totale waarde van de applicaties die ze aanbiedt is meer dan 250 dollar. Dagelijks wordt meer dan 300.000 dollar aan apps weggegeven. Om GetJar te installeren kan je naar de website van GetJar gaan. Dan krijg je vanzelf een pop-up te zien waarmee je de GetJar app kunt downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Omdat er elke dag nieuwe apps worden aangeboden is het de moeite waard om de GetJar wekelijks eens te bezoeken. Op het moment van schrijven worden onder meer Age of Zombies, Beautiful Widgets en They Need To Be Fed gratis aangeboden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu