Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

GetJar gaat notificaties verspreiden voor updates Android-apps

Redactie
27 november 2011, 18:00
1 min leestijd
GetJar gaat notificaties verspreiden voor updates Android-apps
GetJar krijgt notificaties voor updates Android-apps

Een van de grootste nadelen van de alternatieve app-winkel GetJar is dat het niet mogelijk is om vanaf je Android-apparaat te bekijken of er een update beschikbaar is voor een gratis app die je hebt gedownload via Getjar. Om te checken of er een update beschikbaar is moet je de desbetreffende app handmatig opzoeken via GetJar. Een nogal omslachtig klusje als je veel apps hebt geïnstalleerd maar hier komt nu dan eindelijk verandering in. Je ontvangt dan een pushnotificatie als een update van een app beschikbaar is.

Met de nieuwe functionaliteit van GetJar zal je een notificatie ontvangen als een update klaarstaat. Als je Angry Birds hebt gedownload via GetJar bijvoorbeeld zul je bericht krijgen dat er nieuwe levels zijn om te spelen. Via de notificatie wordt je dan naar GetJar gestuurd waar je de nieuwe APK kunt downloaden.

Lees verder na de advertentie.

De nieuwe feature zal nog wel moeten worden geactiveerd door de ontwikkelaars voordat je er als eindgebruiker gebruik van kan maken. GetJar benadrukt dat het verspreiden van updatenotificaties zich momenteel nog in de betafase bevindt maar dat deze functie zo vlug mogelijk zal worden geactiveerd. Ontwikkelaars die gebruik willen maken van de functionaliteit kunnen hier terecht.

Bron: GetJar

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu