Gewaagde aankoop: SmartQ 7 Internet Tablet voor 274 dollar

smartq-7DealExtreme kennen veel mensen al als leverancier van extreem goedkope accessoires. Maar ze verkopen ook grotere apparaten, zoals deze SmartQ Internet Tablet, een tripleboot-tablet die op Windows CE 6.0, Linux en Android draait. De SmartQ was al een paar dagen in pre-order verkrijgbaar maar is vanaf nu leverbaar.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


smartqWaarom een gewaagde aankoop? Omdat je in ieder geval een apparaat met de Linux-distributie Ubuntu krijgt, maar Windows CE en Android zijn experimenteel. De fabrikant belooft dat hij het vóór de release nog wel werkend krijgt.

De SmartQ 7 van SmartDevices heeft een 7 inch touchscreen (WVGA, 800 x 480 pixels), met intern een 600MHz Samsung ARM11-processor, 2GB Flashgeheugen, waarvan 256MB voor gebruikers. Er zit ook 1080p HDMI video-out op, binnenin zit een 4500 mAh batterij. Dit apparaat weegt net geen 500 gram.

Als je $274 overmaakt naar DealExtreme komt de postbode het zonder verdere kosten thuis afleveren.

Meer info: DealExtreme
Tipgever: Rudie

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.