Deze maand op Android Planet: gezonder leven met je smartphone

Thomas Haenen
3 januari 2019, 16:55
2 min leestijd
Deze maand op Android Planet: gezonder leven met je smartphone

Bij Android Planet helpen we je deze maand een handje met je goede voornemens. De hele maand staat de gezondheid van jou én je smartphone namelijk centraal.

Gezondheid als maandthema op Android Planet

We houden je natuurlijk al dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws, maar op Android Planet duiken we ook geregeld de diepte in. Iedere maand zetten we daarom een nieuw thema centraal, en bieden we je tips, achtergrondverhalen en interviews rondom dat onderwerp.

We zijn 2019 net begonnen, dus het is tijd voor goede voornemens. Daarom staat deze maand gezondheid centraal. Wat zijn de beste apps en apparaten om af te vallen, en hoe zorg je dat je stopt met roken? Welke wearable helpt jou het beste met het behalen van je doelen voor 2019? Met video’s, tips en achtergrondverhalen zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Gezondheid maandthema

Daarnaast gaan we dieper in op de gezondheid van je smartphone. Heb je last van een langzame telefoon? Blijven apps steeds vaker hangen, of gaat de accu soms erg snel leeg? Dan kan het geen kwaad om je toestel eens grondig op te ruimen. Deze maand geven we je tips om je oude smartphone als nieuw te laten voelen.

Lees meer in ons maandthema Gezondheid (van je smartphone)

Houd de site dus in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de gratis Android Planet-app om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen.

Wat mogen we niet missen?

Zijn er onderwerpen die we volgens jou absoluut niet mogen overslaan deze maand, of heb je alvast een suggestie voor een volgend maandthema? Laat het ons dan weten in een reactie onder dit bericht, of stuur een mailtje naar redactie@androidplanet.nl.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu