Gigaset SL930A: vaste Android-telefoon voor in huis nu te koop

lvt_hires_SL930_SYS_FR_BRD_AndroidRobotAndroid draait niet alleen op smartphones en tablets, maar sinds kort ook op vaste telefoons die thuis gebruikt kunnen worden. De Gigaset SL930A is zo’n toestel: het ziet eruit als een Android smartphone met alle functies die je gewend bent, maar is toch écht een telefoon voor thuis. De Gigaset SL930A draait op Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), kan gebruikmaken van Google Play en beschikt over wifi. Daarnaast wordt het apparaat voorzien van Android-updates en beschikt de Gigaset-telefoon over een eigen antwoordapparaat dat tot maximaal 55 minuten aan ingesproken berichten kan opslaan.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Het apparaat is verder voorzien van een tft-touchscreen met een diagonaal van 8,1 centimeter en 4GB aan interne opslagruimte dat met een micro-sd-kaart uitbreidbaar is. Daarnaast kunnen gebruikers natuurlijk ook Skypen, Hangouten en Viber-en met de Gigaset SL930A.

Over de Gigaset SL930A

De Gigaset SL930A heeft ook qua uiterlijk dat wat nodig is om het vlaggenschip van het Gigaset-assortiment te worden. Zijn vorm versterkt de gebruikservaring, de platte behuizing en een gepolijste metalen buitenkant maken het toestel ergonomisch verantwoord. Zeer precieze mechanische componenten in combinatie met nauwkeurig vakmanschap – tot in het kleinste detail – creëren een unieke kwaliteit en een perfecte mix met de `state-of-the-art` Android-interface. Dit alles onderstreept de optimale synergie tussen hard- en software van het toestel.

De Gigaset SL930A is vanaf november verkrijgbaar voor een adviesprijs van 199 euro, inclusief het antwoordapparaat.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.