Gingerbread schakelt je scherm vloeiend uit

gingerbread-3Wanneer je geen gebruik meer maakt van je Android-telefoon, dan druk je kort op de ‘Power’-knop om het scherm uit te schakelen. In een fractie van een seconde is het beeld zwart. Maar wat gebeurt er als jij je toekomstige Gingerbread-telefoon uitzet? Op YouTube is een filmpje opgedoken waar te zien is hoe dit eruit ziet. Het scherm wordt niet direct zwart, maar gaat op een vloeiende manier uit. Is dit één van de grafische verbeteringen, waar de geruchten over spreken?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Gingerbread, de nieuwste versie van Google Android, wordt voor het einde van dit jaar uitgebracht. Android 3.0 introduceert waarschijnlijk twee nieuwe grote functies: videobellen en VoIP-bellen. De notificatiebalk is aangepast, er zijn nieuwe iconen, nieuwe scrolleffecten en meer groene accenten.

Bron: Talk Android

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.