De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

Gingerbread-update voor Galaxy S eind deze maand?

Redactie
15 maart 2011, 11:04
1 min leestijd

Het ziet er naar uit dat Galaxy S-gebruikers hun toestellen nog deze maand kunnen upgraden naar Gingerbread (Android 2.3). Dit blijkt uit een Facebook-bericht van Samsung Roemenië. Daarin meldt Samsung dat Galaxy S-gebruikers hun telefoons tot 20 maart kunnen upgraden naar 2.2.1. En daarna? Dan is Gingerbread aan de beurt. Als we Samsung Roemenië goed begrijpen, dan is de Gingerbread-update vanaf 21 maart verkrijgbaar via het softwareprogramma Kies. Overigens is dit geen groot nieuws, want het is al langer bekend dat de Galaxy S deze maand een upgrade naar Android 2.3 krijgt.

Heb jij een Galaxy i5500 of i5800? Ook deze toestellen ontvangen deze maand een upgrade, namelijk naar Android 2.2 (Froyo). Ook om deze toestellen te upgraden hebben gebruikers Kies nodig.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Kies downloaden? Ga naar deze website. Wanneer de update beschikbaar is, dan staat er een bericht op Android Planet. Aangezien je Kies dan al hebt geïnstalleerd, hoef je dan alleen nog maar de update binnen te halen en deze op je telefoon te installeren.

Via: Phandroid

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S
Samsung Galaxy S
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's