Placeholder

De HTC Desire is nog steeds een geliefd Android-toestel en wordt dagelijks door miljoenen mensen gebruikt. HTC liet eerder al weten dat de Desire een update krijgt naar Gingerbread (Android 2.3). Volgens de Britse mobiele telecomprovider Three komt deze update zeer snel. Three beweert dat de update vandaag binnenkomt om te testen en dat de provider eind april of begin mei de versie gaan verspreiden. Dit betekent dat Desire-gebruikers met een ‘unbranded’ toestel nog eerder een upgrade naar Android 2.3 kunnen verwachten. Misschien wel binnen enkele weken!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De laatste grote update voor de HTC Desire bracht HTC in augustus 2010 uit. Toen werd de smartphone geüpdatet naar Android 2.2 (Froyo). De telefoon kreeg een heleboel nieuwe functies erbij, zoals 720P video-opnames, een vernieuwde HTC Sense, wifi-hotspot, USB-tethering en een verbeterd toetsenbord. Het is te hopen dat de HTC Desire een heleboel nieuwe mogelijkheden erbij krijgt door de Gingerbread-update. Misschien HTCSense.com-ondersteuning? Of wellicht nieuwe widgets?

De HTC Desire is één van de best verkochte Android-telefoons van 2010. Het toestel heeft een scherm met een diameter van 3,7 inch. De eerdere modellen hebben een AMOLED-scherm; de latere modellen een Super LCD-scherm. Verder heeft de telefoon een krachtige 1 GHz processor aan boord.

Via: Android Central

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.