Zo dun dat je er een komkommer mee kan snijden: Gionee Elife S5.5

Gionee Elife S5.5De Chinese fabrikant Gionee heeft een nieuwe smartphone gelanceerd die 5,5 millimeter dik is – en daarmee is de Gionee Elife S5.5 de dunste smartphone die op dit moment beschikbaar is. En hoewel dit ten koste gaat van de batterij, zet Gionee wel opnieuw de standaard voor dunheid van toestellen.

De Gionee Elife S5.5 komt beschikbaar in China en veertig andere nog onbenoemde landen. Of Nederland hierbij zit, is nog onbekend. De adviesprijs van het toestel is 370 dollar.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Gionee Elife S5.5 specs

De smartphone is voorzien van een 5 inch-scherm met onbekende resolutie, 1,7GHz quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen, 13 en 5 megapixel-camera voor respectievelijk de achter- en voorzijde en een accu van 2300 mAh. Het toestel ondersteunt alleen 3G-netwerken, maar er wordt in juni ook een speciale 4G-versie uitgebracht.

Ter vergelijking: de Ascend P6 is 6,2 millimeter dik, de Galaxy S4 7,9 millimeter en de Nexus 5 8,6 millimeter.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.