De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Gizmodo bevestigt Samsung Nexus Two

Redactie
29 oktober 2010, 8:54
1 min leestijd
Gizmodo bevestigt Samsung Nexus Two
nexus-two

Gizmodo, één van de meest toonaangevende websites over technologie, bevestigt dat de Nexus Two bestaat en dat Samsung inderdaad de fabrikant is. De Nexus Two (of Nexus S) is de opvolger van de Nexus One, een telefoon die geproduceerd werd door HTC. Volgens een onbekende bron lijkt de Nexus Two op een afstand op de Samsung Galaxy S. Toch is de achterkant golvend, zoals op de mock-up aan de rechterkant te zien is. “Ik was verrast, want de telefoon ziet er heel anders uit dan de Nexus One”, concludeert de anonieme bron van Gizmodo.

Er zijn veel overeenkomsten met de Galaxy S. Zo bezit de Nexus Two hetzelfde vier inch AMOLED-scherm en is het toestel ongeveer even dik. Toch heeft de Nexus Two wél een camera aan de voorkant, zoals de Samsung Galaxy Tab, en dat heeft de Amerikaanse Galaxy S weer niet. De Nederlandse uitvoering heeft wel een front camera. Er gaan geruchten rond dat videobellen is ingebakken in Gingerbread, de nieuwste versie van Android, dus wellicht is de camera om die reden toegevoegd aan het toestel.

Lees verder na de advertentie.

De telefoon draait op Android 2.3, de nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem van Google. Gingerbread brengt waarschijnlijk een aantal nieuwe functies (zoals videobellen, VOIP-bellen) en verbeteringen (vooral grafisch). Op 8 november presenteert Samsung haar nieuwste toestel, wellicht hoor je dan meer!

Bron: Gizmodo

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu