Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Google presenteert Glass op sterkte met vier nieuwe brilmonturen

Redactie
28 januari 2014, 8:25
1 min leestijd
Google presenteert Glass op sterkte met vier nieuwe brilmonturen
glass op sterkte

Google heeft dinsdag zijn nieuwe Glass op sterkte gepresenteerd. Daarvoor lanceert Google vier nieuwe monturen met glazen op sterkte, die gemakkelijk aan Google Glass kunnen worden gekoppeld. De monturen zijn gemaakt van Titanium en zijn korter dan normale brillen. Hierdoor kan een montuur niet zonder Google Glass worden gedragen, en zijn ze speciaal voor Googles bril geoptimaliseerd.

Google biedt de monturen aan voor 225 dollar, inclusief normaal vensterglas. Glass-eigenaren moeten vervolgens zelf brillenglazen op sterkte aanschaffen. Dit kan bij een opticien en is, als je plastic glazen op sterkte neemt, niet zo duur. Hiermee kun je vervolgens je eigen Glass op sterkte maken.

Lees verder na de advertentie.

De monturen

google-glasses-sterkte

Er zijn vier frames (bold, curved, thin, split) beschikbaar die volgens Google voor elk wat wils bieden. Daarmee zijn de monturen vrij basic, omdat ze de meest algemene monturen voor brillen moeten voorstellen. Ook is er een nieuw zonnebrilmontuur aanwezig dat zeer sportief oogt.

Aan Google Glass zelf verandert er niets. Het is puur een accessoire die het voor brildragers mogelijk maakt om ook Google Glass te dragen.

Glass op sterkte video

https://www.youtube.com/watch?v=eneEmDtSvzI

Meer lezen over Glass?

Google Glass is nog niet verkrijgbaar in Nederland. Wel is het mogelijk om een Nederlandse Glass Explorer te worden. Hoe? Dat lees je in ons artikel Google Glass Nederland. Check ook onze Google Glass review, inclusief uitgebreide video.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Glass
Google Glass

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu