De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Goede voornemens vragen om dito applicaties

Redactie
31 december 2010, 19:46
2 min leestijd
2011

Wat voor goede voornemens heb jij voor 2011? Besluit je om te stoppen met roken? Of om tien kilo af te vallen? Of ga je jouw vriend(in) dumpen en genieten van het vrijgezellenbestaan? Bijna iedereen start het nieuwe jaar met wilde plannen, maar vaak vallen deze al snel in duigen. Gelukkig zijn er applicaties die ervoor zorgen dat je de goede voornemens niet gaat verbreken. Maak kennis met New Year Buzzer, Calorieteller en Mint.

Ten eerste heb je een applicatie nodig om jouw goede voornemens op te slaan en door te sturen naar vrienden. New Year Buzzer is een app die dit allemaal voor je regelt. In het nieuwe jaar krijg je iedere dag een berichtje met de boodschap of jij je hebt gehouden aan een voornemen. Zo ja, dan loopt te teller door en krijg je positieve feedback van de New Year Buzzer.

Lees verder na de advertentie.

stay-fit

De meeste mensen met een goed voornemen zijn van plan om af te vallen of meer te sporten. Een aan te raden applicatie is CalorieTeller. Hier kun je een voedingslogboek mee bijhouden. Voeg ontbijt, lunch, diner en snacks toe en kijk hoeveel procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid calorieën je naar binnen werkt. Daarnaast kun je jouw gewicht bijhouden of een dieetkalender invullen.

Een goede applicatie om af te vallen is RunKeeper Pro. Met RunKeeper Pro kun je je activiteiten rond hardlopen, fietsen, wandelen, snowboarden en dergelijke vastleggen. Na elke sportactiviteit publiceer je de resultaten op je eigen RunKeeper-pagina, waar anderen ze ook kunnen bekijken.

Van plan om geld te besparen in het nieuwe jaar? Zorg dat je een kasboek op je Android-telefoon zet. Een goede applicatie is Mint, waarmee je inzicht krijgt hoeveel geld er binnenkomt en hoeveel geld uit de portemonnee verdwijnt. Ook een aanrader is Yunoo. Hoewel Yunoo geen eigen Android-applicatie heeft, is de mobiele website prima te gebruiken.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu