Goedkope Aldi-smartphone vanaf zaterdag voor 99 euro verkrijgbaar
Gijs Ettes

aldi-smartphoneVanaf morgen kun je voor slechts 99 euro weer een best fijne Aldi-smartphone in huis halen. Het goedkope Wolfgang-model dat deze keer verkocht wordt, draait op Android 4.1 en ondersteunt ook nog eens twee simkaarten.

De rest van de Wolfgang AT-AS40D mag er voor minder dan honderd euro inleg eveneens zijn. Je krijgt voor dat bedrag namelijk een toestel dat een 4 inch-scherm bevat met een resolutie van 480×800 pixels, een processor van 1GHz, 512MB aan werkgeheugen en 4GB aan interne opslagcapaciteit. Deze is met maximaal 32GB uit te breiden via een micro-sd-kaartje.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De camera van de goedkope Aldi-smartphone werkt met 5 megapixels, en er is tevens een 0,3-megapixel-frontcamera aanwezig. De accu heeft tot slot een capaciteit van 1500 mAh.

Aldi-smartphones zijn meestal wel snel uitverkocht, dus als je op zoek bent naar een goedkope telefoon die twee simkaarten kan huisvesten, is het waarschijnlijk verstandig om vroeg uit de veren te komen zodat je op tijd bij je lokale Aldi-filiaal staat.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.