Deze apps, games en films in de Play Store zijn tijdelijk in de aanbieding
Thomas Haenen

Google sluit het jaar af met enkele leuke aanbiedingen in de Play Store. Daardoor kun je Android-apps, -games en zelfs films tijdelijk met extra korting kopen of huren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Goedkope Android-apps 2018: de beste aanbiedingen

Lag er deze kerst een Play Store-tegoedbon voor jou onder de boom, of ben je gewoon op zoek naar nieuwe apps om volgend jaar goed te beginnen? Veel ontwikkelaars hebben de prijs van populaire apps en games deze week omlaag gegooid. Denk bijvoorbeeld aan Nova Launcher Prime, de populaire Android-launcher. Normaal kost die je ruim 5 euro, deze week haal je hem voor slechts 60 eurocent binnen.

Inmiddels zijn er meer dan twee miljoen Android-apps in de Play Store te vinden, en het is niet te doen om alle aanbiedingen bij te houden. In onderstaand lijstje vind je daarom een selectie van de beste en populairste Android-apps en -games. Heb je zelf nog een suggestie? Laat van je horen in de reacties!

Meer aanbiedingen: goedkope films huren in de Play Store

Zit je deze feestdagen veel voor de buis, maar heb je Home Alone onderhand wel gezien? Dan kun je altijd nog films huren in de Play Store. Tot het einde van het jaar heeft Google veel populaire films die je voor 99 cent of 1,20 euro kunt huren. Tussen het aanbod zitten enkele topfilms als Inception en The Wolf of Wall Street. Ook The Bodyguard, de klassieker met Kevin Costner en Whitney Houston, is afgeprijsd. Tussen het aanbod zitten echter ook matigere titels als Gotti en Beyond Skyline.

Bekijk alle afgeprijsde huurfilms in Google Play

Heb je deze week geen tijd meer om al die films te kijken, dan is dat geen probleem. Nadat je een film huurt, heb je nog dertig dagen om te beginnen met kijken. Je kunt er dus ook eind januari pas aan beginnen. Let wel op, want zodra je begint met afspelen heb je nog maar 48 uur om de film af te maken.

Lees meer de Play Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.