De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Deze games uit Humble Mobile Bundle 19 moet je gespeeld hebben

Erwin Vogelaar
27 juli 2016, 9:00
2 min leestijd
Deze games uit Humble Mobile Bundle 19 moet je gespeeld hebben

Het is alweer tijd voor de negentiende Humble Mobile Bundle, een terugkerende bundel met bijzonder goedkope games voor je Android-toestel. Deze keer pakt Humble weer uit met toptitels.

Lees verder na de advertentie.

Goedkope Android-games

De meeste gamers zullen inmiddels wel bekend zijn met het concept Humble Bundle. Het idee achter deze website is dat er regelmatig een collectie van games aangeboden wordt, waarbij je als klant zelf mag bepalen hoeveel geld je er aan uitgeeft. Het bedrag kun je vervolgens verdelen tussen enkele goede doelen, de makers van de games of Humble Bundle zelf. Met Humble Mobile Bundle 19 worden er enkele topgames aangeboden die je echt gespeeld moet hebben.

goedkope android-games

Als je minimaal 91 eurocent betaalt, dan krijg je al drie mooie titels: Chameleon Run, Ys Chronicles II en Hitman Go. Chameleon Run is een toffe platformer waarin je constant van kleur moet veranderen om te overleven. Deze game stond afgelopen april nog op de eerste plek in onze lijst met beste games van die maand. Ook Hitman Go is een topper. De game is niet de voorganger van Pokémon GO, maar van Lara Croft Go en het later te verschijnen Deus Ex Go. En met de dungeon crawler Ys Chronicles II ben je ook wel een tijdje zoet.

Betaal je meer dan 5,46 euro, dan krijg je tevens Dropsy en The Banner Saga. The Banner Saga is een unieke strategiegame die er waanzinnig mooi uit ziet. De game kreeg eind vorig jaar niet voor niets een mooi plekje in onze lijst met beste lange Android-games. Dropsy is een originele en erg goede adventure-game, over een clown die zich niet begrepen voelt in een harde wereld. Betaal je vervolgens meer dan het gemiddelde, dan krijg je ook nog het uitstekende Punch Club en het met veel content gevulde Super Stickman Golf 3. Kopen kan via de website, of je downloadt de Humble Bundle-app door op je Android-toestel deze link te openen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu