Goedkope Android-tablet kost maar 88 euro

Redactie
13 mei 2010, 16:14
1 min leestijd
Goedkope Android-tablet kost maar 88 euro
mid android

Android maakt het mogelijk om heel goedkoop allerlei apparaten te ontwikkelen. Als fabrikant betaal je namelijk geen licentiekosten om Android als besturingssysteem te gebruiken. Wie de gok durft te wagen met een 7 inch Android-tablet kan terecht bij Actfind. Dit is een groothandel waar je bij afname van 1 tot 3 stuks maar €88,17 betaalt voor een Android-tablet. Welke Android-versie erop zit wordt niet nader uitgelegd, maar je hebt in ieder geval de mogelijkheid om automatisch je wallpaper te veranderen (met updatefrequentie tussen 1 uur en 6 dagen).

De fabrikant heeft aan alles gedacht: ze leveren de Documents To Go-viewer voor Word, Excel en PowerPoint mee, er is een e-bookfunctie aanwezig en communicatie zoals Fring en Skype, plus nog wat spelletjes. Het toestel heeft een 800 x 480 lcd-scherm in een beeldverhouding 16:9, er zit 2GB opslagruimte in (optioneel uit te breiden naar 4GB), plus nog 128MB RAM. Dat laatste is misschien wat aan de krappe kant en ook van de VIA 8505-processor moet je misschien niet teveel verwachten. Te koop bij ActFind.com.

Lees verder na de advertentie.

android mid

Nadere besturing maakt duidelijk dat het apparaat op de foto wel sterk doet denken aan de EKEN M100, de ‘$100 Android tablet’. Die draait echter op de PRIMZ-processor van WonderMedia en is voorzien van Android 1.6:

Heeft iemand wel eens zo’n extreem goedkope Android-tablet gekocht? En, beviel het?

Categorie: Tablets
Thema: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's