De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Goedkope Asus smartwatch met Android Wear verschijnt in september’

Gijs Ettes
27 juni 2014, 16:51
1 min leestijd
‘Goedkope Asus smartwatch met Android Wear verschijnt in september’
Asus smartwatch

Naar verluidt gaat naast LG, Samsung en Motorola ook Asus een smartwatch met Android Wear uitbrengen. Het slimme horloge moet tussen de 99 en 149 dollar kosten en rond september verschijnen, zo meldt Techcrunch. De prijs is aanzienlijk lager dan de 199 en 229 dollar die respectievelijk Samsung en LG voor hun smartwatch rekenen. Net als de Gear Live beschikt de Asus smartwatch waarschijnlijk over een klein amoled-display waarop meldingen en informatiekaarten worden getoond.

Op dit moment zijn er drie smartwatches met Android Wear om uit te kiezen: de Moto 360 van Motorola, de LG G Watch en de Samsung Gear Live. De slimme horloges ontlopen elkaar qua hardware weinig, al heeft de Moto 360 een rond uurwerk en is de Gear Live voorzien van een hartslagmeter aan de achterzijde. De G Watch onderscheidt zich met een 1,65 inch-scherm dat altijd is ingeschakeld.

Lees verder na de advertentie.

samsung gear live

Voor de LG G Watch en Gear Live geldt dat ze allebei vanaf begin juli verkrijgbaar zullen zijn, al is nog onduidelijk wat de precieze adviesprijzen worden. De verwachting is dat de smartwatch van LG iets duurder wordt dan die van Samsung, afgaande op de dollarprijzen. De Motorola Moto 360 is vanaf aankomende zomer verkrijgbaar en kost waarschijnlijk 249 euro.

Meer weten over de slimme horloges? Check dan ons overzichtsartikel met alle  Android Wear-smartwatches of neem een kijkje op de Android Wear-pagina.

Lees meer over Android Wear

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu