De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Spotgoedkope LG L35 verschijnt deze maand’

Gijs Ettes
19 mei 2014, 10:41
1 min leestijd
‘Spotgoedkope LG L35 verschijnt deze maand’
LG L35

Naar verluidt brengt LG deze maand een nieuwe spotgoedkope Android-smartphone op de markt, genaamd de LG L35. Het zou het meest bescheiden model in de onlangs vernieuwde L-serie worden, met iets mindere specs dan de LG L40. Nog deze maand zou de L35 moeten verschijnen in diverse Europese landen waaronder Duitsland, Spanje, Italië en Portugal. Of de telefoon ook in Nederland en België wordt uitgebracht, is niet bekend.

Waar de L40 het doet met een 3,5 inch-scherm met een resolutie van 480 bij 320 pixels, is de L35 voorzien van een 3,2 inch-scherm met met dezelfde hvga-resolutie. Ook de 1,2GHz-dualcore-processor (Snapdragon 200) en  de 512MB aan werkgeheugen zijn ongewijzigd. Verder is er een identieke 3-megapixel-camera aan de achterzijde aanwezig, alsmede een 1540 mAh-accu.

Lees verder na de advertentie.

Net als de L40 zal ook de LG L35 waarschijnlijk beschikken over de laatste versie van Android 4.4 (KitKat) met daaroverheen LG’s kleurrijke skin. Deze kenmerkt zich door een aantal handige softwarematige toevoegingen waaronder Knock Code, waarmee je door een tik-combinatie het toestel ontgrendelt. Daarnaast kun je Guest Mode inschakelen om privé-bestanden te verbergen voor wanneer je je toestel uitleent.

Een andere handige functie die sowieso al op de L40 aanwezig is, is Easy Home. Dit homescreen toont een numeriek toetsenbord, direct toegang tot je contacten en pijltoetsen om door het menu te scrollen. Ideaal voor wie net aan een smartphone begint dus.

Check de beste LG L40 aanbiedingen

Geen zin om te wachten? Hieronder vind je de beste LG L40 aanbiedingen in combinatie met een abonnement. Het toestel heeft een adviesprijs van 99 euro, maar is al vanaf 94 euro los verkrijgbaar.

Lees meer over LG

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu