Goedkope MeMo Pad HD 7 van Asus vanaf eind juli te koop

Redactie
8 juli 2013, 17:38
1 min leestijd
Goedkope MeMo Pad HD 7 van Asus vanaf eind juli te koop
MeMo Pad HD 7

Asus brengt zijn goedkope MeMO Pad HD 7 29 juli uit in Nederland. De kleine 7 inch-tablet is vergelijkbaar met de Nexus 7 (lees ook onze Nexus 7 review) en gaat 169 euro kosten. De MeMo Pad HD 7 is voorzien van een 1.2GHz quadcore-processor, 1GB werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte en Android 4.2 (Jelly Bean).

Daarnaast krijgt de kleine tablet een 5 megapixel-camera aan de achterzijde en een 1,2 megapixel-camera aan de voorzijde. Het 7 inch-scherm heeft een resolutie van 1280 bij 800 pixels. De tablet komt in de kleuren zwart, wit, grijs, groen en roze en er is een micro-sd-kaart-slot om de opslagruimte uit te breiden. De accuduur van de MeMo Pad HD 7 bedraagt ongeveer 10 uur.

Lees verder na de advertentie.

De MeMo Pad HD 7 weegt 302 gram en meet 196.8 x 120.6 x 10.8 mm (breedte/diepte/hoogte). Hiermee is de tablet een stuk lichter dan de Nexus 7 en weegt de MeMo Pad HD 7 ongeveer even zwaar als de iPad mini. Ook is er ondersteuning voor Bluetooth 4.0 en alle wifi-netwerken aanwezig. De tablet kan niet met 3g-netwerken verbinden, waardoor je onderweg via tethering de tablet met je smartphone moet laten verbinden als je een netwerkverbinding wilt hebben.

Aan de achterkant van de MeMo Pad HD 7 bevindt zich de speakergrill. Deze zit aan de onderkant en is langwerpig waardoor het geluid beter wordt verdeeld. Ook zijn er enkele accessoires voor de MeMo Pad HD 7 beschikbaar, waaronder de VersaSleeve, de Persona Cover en de Transcover.

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Memo Pad HD 7

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's